
Entrantes
FRÍOS
Fresquísimo tartar de peixe con un toque cítrico de salsa ponzu, acompañado de pepino encurtido, cremoso aguacate e un sutil afumado de pemento do piquillo.
Cóctel de camarón cunha mestura de suavidade e intensidade: cremoso aguacate, un toque afumado de chipotle, encurtidos caseiros e a nosa salsa especial.
Finísimas láminas de lacón curado con matices trufados e un toque lixeiramente afumado.
Hummus caseiro de garavanzos, cremoso e especiado, servido con pan árabe acabado de facer.
Menú
QUENTES
Langostinos crocantes en panko, bañados na nosa irresistible salsa Sweet Chilli caseira.
Delicados buñuelos de yuca recheos de chicharrón, acompañados dunha combinación de salsas: maionesa de chipotle, crema de aguacate e crema agria, co toque fresco do rabanito.
Clásico lombo de porco tenro e zumento, servido con patacas fritidas douradas.
Gambas confitadas lentamente en aceite de oliva con allo, pirixel e guindilla.
Zamburiñas da ría á prancha cun aderezo de aceite de allo e pirixel.
Chipiróns crocantes coa nosa cremosa salsa branca da casa
Tortillas de trigo recheas de peixe crocante, repolo encurtido, refrito de feixón negro, queixo mozzarella derretido e un toque afumado de maionesa de chipotle e coandro fresco.
Zumenta carne de porco adobada con especias, servida en tortillas de trigo con anacos de piña caramelizada.
Alitas crocantes coa salsa da túa elección: agridoce, BBQ…
Miniburgers zumentas con opcións de smash, smash con ovo ou carrilleiras estofadas.
2,50€/ud



Menú
DA TERRA
Carrilleiras de tenreira glaseadas no seu propio xugo con viño tinto, servidas con cenorias ao romeu e patacas douradas.
Costela de porco mariñada lentamente e bañada na nosa irresistible salsa BBQ caseira.
Carne de vaca madurada 45 días, acompañada de salsa especial, bacon crocante, pepinillos, queixo cheddar fundido e cebola caramelizada.
Croca frita acompañada de patacas e pemento verde asado, cun toque afumado.
Osobuco de porco cociñado a lume lento, glaseado e servido con pasta rigatoni na súa propia salsa.
Menú
DO MAR
Guiso mariñeiro con rape, pescada, gambas e chipiróns, cociñado a lume lento con patacas e especias.
Pulpo cociñado na súa propia esencia con patacas galegas e un toque de pemento, seguindo a receita tradicional de Mugardos.
TÁBOAS PARA COMPARTIR
Selección de queixos do país, cecina, lombo, xamón serrano e chipiróns fritos.
Carnes á brasa con lagarto de porco, croca de tenreira, alitas en salsa agridoce e chourizo criollo con chimichurri caseiro.


Menú
TOSTAS
Polbo tenro cun toque afumado de pemento sobre pan rústico.
Zorza especiada con queixo fundido sobre pan galego crocante.
Sardiñas mariñadas sobre hummus caseiro e pan torrado.
DO CORRAL
- Pequena (10€)
- Grande (13,50€)
Engade queixo de Arzúa (+1,50€), chourizo (+1,50€) ou xamón serrano (+2,50€).
Ovos fritidos con auténtico chourizo de Lalín, sobre patacas caseiras.